Keukentabletten & Tafels

Wij hebben steeds een 30-tal granietsoorten in voorraad. U kunt echter ook zélf bij onze leveranciers van het ruwe materiaal een blok uitkiezen. Wij zorgen dan wel voor de rest.

Verder voeren wij ook nieuwe materialen zoals de geborstelde of verouderde granieten en marmers, leistenen, basaltina en blauwe hardsteen in ons gamma.

Het uitfrezen van de spoelbakken op-, onder- of vlakbouw gebeurt op CNC-gestuurde machines en is dus uiterst precies. Massieve spoelbakken en verlekken vindt u ook in ons gamma.

Op dit moment beschikken we over een aantal loten graniet voor keukenbladen waarop wij een extra korting geven. En voor natuursteenimitaties kan je uiteraard ook bij ons terecht.

naar overzicht
Laat je vakkundig begeleiden

DAS Natuursteen besteedt de grootste zorg aan een totaalaanpak. Benieuwd hoe onze expertise en passie voor natuursteen jouw project een meerwaarde bieden? Of wil je kennismaken met de hoogkwalitatieve steensoorten die we aanbieden? Neem dan snel contact met ons op. Wij kijken er alvast naar uit om je vakkundig te begeleiden!

Vragen of opmerkingen
VERZENDEN